Veiligheid Newborn

De veiligheid van jullie newborn,

Dat is het belangrijkste van mijn werk.

Tijdens de Newborn shoot van 3 a 4 uur leer ik jullie newborn kennen.

Ik luister naar zijn/haar lichaamstaal en let op zijn/haar ademhaling en kleur.

Het luisteren naar de kleine is heel belangrijk, sommige baby’s worden niet graag aangeraakt aan een voetje of willen hun handje niet daar waar de fotograaf hem graag zou willen hebben. Op dat moment probeer ik het 2 keer, lukt dat niet dan ga ik op een andere manier te werk zodat de kleine zich op zijn/ haar gemakje voelt en het er toch super mooi uitziet op de foto. Aan de ademhaling zie ik of een kleine zich op zijn gemak voelt, vast slaapt, droomt of niet. De bloedsomloop van een baby is nog niet helemaal 100%. Ik hou haar/zijn kleur tijdens de newborn shoot goed in de gaten en indien nodig zal ik de kleine in een andere positie leggen.

Tevens is er tijdens de newborn shoot een extra kacheltje aanwezig om de kleine het maximale comfort te geven. Zo blijft de kleine tijdens de newborn shoot goed op temperatuur en zal het zeer zeker niet koud hebben.


Met photoshop de veiligheid van jullie newborn garanderen:

Sommige foto’s zijn ook niet wat ze in eerste instantie lijken. Met hulp van papa, mama en photoshop komen we tot het resultaat dat de fotograaf voor ogen heeft. een newborn kan nou eenmaal niet met 2 handjes onder de kin zichzelf omhoog houden. (Zie foto hier boven) Hiervoor worden meerdere foto’s met elkaar samengevoegd. Zo gaat dat eigenlijk met alle fotootjes waar de newborn niet in een natuurlijke positie ligt of hangt.


Waarom 3 a 4 uur?

De newborn shoot duurt 3 a 4 uur en dat is niet voor niks. De newborn kan tussendoor eten, poepen, plassen, de hik hebben, wakker zijn of een huil uurtje hebben, eigenlijk alles wat thuis ook gebeurt. Ik probeer volledig mee te gaan in het ritme van de kleine en zorg dat kleine zo min mogelijk meekrijgt van de newborn shoot.


Tip:

Doe de kleine voor de newborn shoot lekker in badje en zorg dat hij/zij het buikje vol heeft. Je kindje heeft dan een moe en voldaan gevoel en dat werkt een stuk fijner zowel voor de kleine als voor de fotograaf.

Wat neem je allemaal mee naar de fotostudio :

Genoeg verschoningen mee (5 stuks) en voedingen

Een omslagdoek

Persoonlijken spulletjes voor op de foto

en heel veel goede zin!!
Blogs

Babyfotografie

Online Fotogalerij!