Newborn

Ontdek het geheim van een newborn shoot….

Niks moet, alles mag en alles op zijn tijd? Met alle liefde, warmte, professionaliteit en gezelligheid? Op een veilige manier?

Dan ben ik de newborn fotograaf die jij zoekt!!

Ik heb 9 jaar ervaring als newborn fotograaf en heb hiervoor een speciale opleiding genoten. Dit om de veiligheid van jullie newborn zo veel mogelijk voorop te stellen.

Een newborn shoot vind plaats in de eerste 3 weken (maximaal 4 weken) na de geboorte van jullie kindje. De newborn shoot duurt 3-4 uur en zal plaats vinden in de studio. De shoot zal rustig, met veel geduld, liefde en veiligheid worden uitgevoerd. Tijdens de shoot ga ik helemaal mee in het dagritme van jullie newborn. Er is een kacheltje aanwezig om de kleine het maximale comfort te geven. Ook is er de gelegenheid om een flesje op te warmen en je kindje te verschonen.

Het hele gezin is bij ons van harte welkom, de studio is ruim 150 m2 groot incl. speelgoed en wi-fi. Tijdens de newborn shoot mogen papa, mama, broertjes en zusjes samen met de baby op de foto zonder extra kosten.

Verder zijn alle accessoires in de studio aanwezig. Mandjes, mutsjes, haarbandjes, bootje, kistje, dekentjes en nog veel meer. Het gebruik hiervan zit in de shoot inbegrepen.


 

TIP: Zorg ervoor dat de baby voor de newborn shoot lekker gebadderd heeft. Ook mag je natuurlijk leuke accessoires van thuis meenemen om een persoonlijk tintje aan je foto’s toe te voegen. Dat maakt de foto’s intenser en persoonlijker.


Wanneer boek je een newborn shoot?

Je kunt deze shoot het beste reserveren tussen de 20ste en 37ste zwangerschapsweek, dit om teleurstellingen te voorkomen. Ben je al verder dan de 37ste zwangerschapsweek? Of is de kleine inmiddels geboren? Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op om te kijken of er nog een plekje vrij is voor jullie wondertje.


Blogs

Babyfotografie

Online Fotogalerij!