Newborn fotografie

Wanneer kan je het beste de newborn shoot boeken?

Het beste kan je een newborn shoot boeken rond de 30 ste zwangerschaps week zodat ik rekening kan houden met jullie komst en de planning. Ben je al verder of is de baby al geboren neem dan zo snel mogelijk contact met me op om te kijken of ik ergens nog een plekje voor jullie heb in mijn agenda.

Waar vindt de newborn shoot plaats en waarom?

De shoot vind plaats in de studio.

Bij de mensen thuis weet je nooit waar je terecht komt en of er genoeg licht aanwezig is om mooie foto’s te maken. Je bent afhankelijk van het weer.Verder kan ik nooit alle accessoires meenemen en kan het zijn dat ik net niet dat bij me heb wat je graag op de foto zou willen hebben. In de studio is alles aanwezig, het juiste licht, mooie accessoires, een kacheltje enz. Alles om jullie kindje mooi op de foto te zetten.

Met hoeveel dagen na de geboorte vindt de newborn shoot meestal plaats en waarom?

De shoot vind plaats tussen de 7 en de 14 dagen na de bevalling. Dit omdat het kindje dan nog echt een klein babytje is, in verschillende houdingen terug gelegd kan worden en nog veel slaapt.

Ik heb een zware bevalling gehad of mijn kindje heeft een minder goede start gehad, tot hoeveel weken kan ik de newborn shoot laten maken?

De newborn shoot kan plaatsvinden tot max 6 weken na de geboorte. Dus mocht het zo zijn dat je een keizersnee hebt gehad, een hele zware bevalling of heeft je kindje een zware start gehad? Bel of mail me even dan bespreken we alles door en plannen we samen de shoot.

Mogen we tijdens de newborn shoot gebruik maken van alle spulletjes in de studio?

Ja, jullie mogen gebruik maken van alle accessoires in de studio. Zo kan je je eigen stijl samenstellen en kan ik zoveel mogelijk rekening houden met jullie wensen.

fotografie – Newborn fotograaf – Newborn Heerlen – Newborn Maastricht – Newborn Landgraaf – Newborn Kerkrade – Newborn Voerendaal – Newborn Limburg – Newborn zuid-Limburg – Newborn Brunssum – babyfotografie – Babyfotograaf – Babyfotograaf Limburg – Babyfotograaf Heerlen – fotostudio – Baby Heerlen