Geboortefotografie

 

Geboortefotografie

De geboorte van jullie wondertje is zo mooi, zo uniek, zo speciaal, een moment die je niet snel wilt vergeten. Als ervaren geboortefotograaf zal ik de mooie momenten voor jullie vastleggen zodat je ze later samen met partner en familie kunt terugkijken.

Na de geboorte van jullie kindje kan je door de vele emoties die vrij komen bijzondere momenten van de bevalling kwijt zijn. Als geboortefotograaf zal ik ervoor zorgen dat de bevalling mooi in beeld wordt gebracht en de daarbij speciale momenten en emoties.

Ik zal de mooiste momenten zoals, de geboorte, emoties, de eerste ontmoeting en de weeg en meet momentjes van jullie kindje vastleggen. Zo heeft papa de handen vrij om er voor mama te zijn en te genieten van de bevalling en van jullie nieuwe wondertje.

Lees hier de unieke geboorteverhalen van Special moments 4 life.Hoe gaat Geboortefotografie in zijn werk?

Juist omdat iedere bevalling uniek is gaan we in een kennismakingsgesprek bespreken jullie geboorteplan, wat jullie wel en niet gefotografeerd willen hebben en of er eventueel wensen zijn waar ik als geboortefotograaf rekening mee moet houden. Het is natuurlijk ook meteen een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen.

Zodra de weeën regelmatig komen nemen jullie contact met me op en zal ik naar jullie toe komen. Ik blijf dan bij jullie tot de baby geboren is en zal zo veel mogelijk op de achtergrond blijven. Tussendoor zal ik jullie ook ondersteunen daar waar ik kan.

Na de geboorte zal ik nog ongeveer 2 uurtjes bij jullie blijven om nog wat mooie momentjes vast te leggen van jullie met de baby en eventuele broertjes, zusjes en familie.


Spontane bevalling

Een kennismakingsgesprek is voor tijde partijen erg prettig.

We bespreken jullie wensen en het geboorte plan goed door.

Ik sta 24 uur stand-by vanaf de 36 ste zwangerschaps week, ook tijdens weekenden en feestdagen.

Ik kom zodra mama 4 cm ontsluiting heeft en blijf bij jullie tot de kleine geboren is, ongeacht de duur van de bevalling. Tot 2 uur na de bevalling.

Alle goede opnames (Geen max), in hoge resolutie en zonder logo op een persoonlijke houten USB. (zoals hieronder op de foto)

Een hele mooi slide show gemaakt in Iphoto met bijpassende muziek.

Een super mooi fotoalbum van 30x30cm met de mooiste opnames van de geboorte van jullie wondertje.

Een geboorteverhaal geschreven vanuit mijn beleving.

Parkeerkosten inbegrepen.

Reiskosten tot 20 km inbegrepen (20+km is 0,25 cent per km extra)

Alleen te boeken voor regio Maastricht, Heerlen en Roermond (Zuid-Limburg)

USB 4G

Prijs: €1049

Alleen regio zuid Limburg Heerlen, Sittard, Maastricht en Roermond.

Geboortefotografie Heerlen

Betaling van een Geboortereportage,

Omdat niet iedereen in de gelegenheid is om de geboortereportage in 1 keer te voldoen, mag je bij special moments 4 life de geboortereportage ook in 3 termijnen betalen. De volledige investering dient 3 weken na de bevalling volledig binnen te zijn.


Intake gesprek boeken

Willen jullie graag vrijblijvend een intake gesprek aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact met me op.


Blogs

Babyfotografie

Online Fotogalerij!